Näter som denna... & Q-pot.
...är något påfrestande. Säga vad man vill om sömnmedicin, (det är en diskussion som kan fylla mer än ett inlägg), men jag behöver dem. Det har jag kanske alltid behövt :'D. När jag var liten, sov jag inte. Och det blev inte bättre ju äldre jag blev. Min läkare fastslog att jag inte har ett normalt sömnbehov, på 5 timmar klarar jag mig faktiskt utmärkt. Men nätter som denna, verkar det inte räcka till med tillräckligt med sömnmedicin för att klubba en häst. Vi alla vet ju också vad som sker när man får panik över att John Blund inte hälsar på. Så fort man är uppstressad, är det kört.
 
   Än idag tar jag med mig några goda ord jag fick av min psykolog: "...kan du inte sova, sov inte. Upp och gör något och fokusera på något annat än just sömnen." Det är något som fungerar rätt bra för mig. Så här sitter jag.
 
   Jag är inte mycket för sociala medier. Tyvärr. Så att sitta och bläddra ner på Facebook eller instagram är inte ett alternativ. Istället hamnar jag denna kväll på en drös japanska auktionssidor som jag trillat in på senaste tiden. Sidor så som buyee.jp, wunderwelt.jp, egl.circlly.com (lacemarket) och mandarake.co.jp. Japan kan ju vara ett knepigt land att beställa hem grejjer ifrån (om det inte är ebay), främst därför att sidorna är på japanska. Prisa gud för proxytjänster.
 
   Saken med mig är den att hamnar i faser. Så har jag alltid varit. Med faser menar jag på att jag växlar mitt aktuella intresse med jämna mellanrum. Antingen är det baaara Disney filmer och smyckeskollektionen Disney Couture som gäller. Annars är det kostymfilmer och smycken från den viktorianska eran. Eller så är det anime och accessoarer relaterade till den asianska kulturen/modet. Det är bara för att nämna några.
 
   För någon månad sedan  fastnade jag för serien Korean Odysseus, vilket är lite av ett under då jag egentligen föredrar filmer. Och inte serier på tjugo avsnitt varav alla är en och en halvtimme lång... Efter det var jag hooked på asiatiska filmer och serier. Allt från spelfilmer till anime. Jag glodde igenom mina godingar, House of flying daggers, Curse of the golden flower och Reigns of Assasains. Sedan blev det en del anime, så som Netflix original serien Kukegurui och Sailor moon. På grund av det sistnämnda kom jag i kontakt med ett märke jag missat, Q-pot. Sen var jag körd.
 
   Q-pot hade gjort ett antal sammarbeten med Sailor Moon, en smyckeskollektion inspirerad av serien. Alla deras smycken har tagit form som desserter och godis, så som makarons och cupcakes. Nog har man stött på dessertsmycken som dessa tidigare, men detta var något helt annat.
 
   Så nu kan ni gissa vad jag har suttit och stirrat på hela natten. De senaste dagarna har jag även klickat hem några godbitar som min postlåda väntar otåligt på. Det är lite för lätt att handla när man svänger något.Bildresultat för q pot new collection 2018 sailor moon